دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح کرد سه پیش نیاز مبارزه با مفاسد اقتصادی

به گزارش اجاره دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی لازمه مبارزه با مفاسد اقتصادی را مرتفع ساختن تعارض منافع، اصلاح سیاست گذاری های غلط و تقویت نظارت عنوان نمود.

به گزارش اجاره به نقل از مهر، داود گودرزی امروز در نشست خبری برگزاری نخستین دوره تخصصی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به سوابق و تجارب چند ساله قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: این قرارگاه، یک قرارگاه ملی و مردمی است که اعضایش از قشرهای مختلف دانشجویی، رسانه ای، تولیدکنندگان، مسئولین و… هستند که تابحال هم با مطالبه گری و زحمات این اقشار اتفاقات خوبی در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی رخ داده است.
وی اظهار داشت: یکی از عوامل اصلی که سبب شد جریان مبارزه با مفاسد به نتایج مطلوب خود نرسد این است که طی این چهار دهه به جای فساد با مفسد مبارزه شده و ما همیشه به دنبال مفسد دویده ایم در صورتی که با شناسایی عوامل فسادزا و بستن راه های فساد به راحتی می توانستیم به مقدار زیادی فساد را کاهش دهیم.
وی قرارگاه را بازوی تخصصی، علمی و اجرایی همه دلسوزان کشور دانست و اضافه کرد: این قرارگاه در خدمت کلیه مدیران و نخبگان و دغدغه مندان نهادهای حاکمیتی و مردمی کشور است که به واقع خواهان شفافیت و آخر فساد هستند.
گودرزی: راهکار اصلی مبارزه با فساد را شناسایی و رصد کامل سه جریان مالی و کالایی و خدماتی کشور بر شمرد که با مرتفع ساختن تعارض منافع و اصلاح سیاستگذاری های نادرست و تقویت نظارت می توان آینده روشنی را برای کشور پیش بینی کرد.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در خاتمه اعلام نمود جوانان ایران اسلامی به راهکارهای شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی دست یافته اند و ثابت کرده اند که جمهوری اسلامی ایران بن بست ندارد ولی مسئولین هم باید اراده استفاده از راهکارها را داشته باشند و بعنوان نمونه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ۵ سال و نیم معطل اجرا نماند یا سامانه ملی املاک و اسکان پس از ۴ سال همچنان برای اجرایش بهانه تراشی نکنند.
گودرزی مهمترین مطالبه اقتصادی امروز کشور را برخورد قوه قضاییه با افرادی دانست که مسئولیت دارند و به تکالیف و وظایف قانونی خود عمل نمی کنند و سبب مشکلات فراوانی برای کشور مثل قاچاق و واردات بی رویه و بانکداری ربوی و معضلات زیادی برای مردم مثل بیکاری و گرانی مسکن و احتکار و صدمه های اجتماعی شده اند که نفرات و مسئولیت هایشان هم مشخص است.
در ادامه سعید تواناراد، مسئول برگزاری دوره تخصصی مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: این دوره توسط قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی و با همکاری تشکل های دانشجویی و برخی رسانه ها دهم تا دوازدهم مهرماه امسال در تهران برگزار می گردد و اهداف برگزاری آن شامل ایجاد شبکه ای منسجم برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، گسترش راهبرد مبارزه سیستمی با مفاسد و مبتنی بر جلوگیری از وقوع فساد و آموزش و تمرین مطالبه گری تخصصی در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی می باشد.
تواناراد با اشاره به اهمیت نگاه تخصصی و علمی به مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: مدت سه روز مباحث محتوایی و کاربردی توسط اساتید متخصص به شرکت کنندگان منتقل خواهد شد و در انتها دوره با برگزاری کارگاه فعالیت، مهارت های شرکت کنندگان محک خواهد خورد و گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.
وی اظهار داشت: سرفصل های دوره تخصصی مبارزه با مفاسد اقتصادی بررسی مباحث تخصصی مفاسد در حوزه های قاچاق، زمین خواری، سلامت، مسکن، مالیات و… است و در کارگاه های مهارتی این دوره توانایی شرکت کنندگان در مطالبه گری و تشکیل پویش اجتماعی، مهارت های حقوقی مطالبه گری، جریان سازی رسانه ای و آشنایی با برخی ابزارهای مطالبه گری افزایش خواهد یافت تا بعد از آخر دوره بعنوان یک مطالبه گر واقعی بتوانند از حقوق خود و کشور دفاع نمایند.
مسئول برگزاری دوره تخصصی مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: دید شرکت کنندگان نسبت به مبارزه با مفاسد اقتصادی و شفافیت بعد از آخر دوره تخصصی و علمی تر خواهد شد و این توانایی را پیدا خواهند کرد تا با تشکل سازی افراد دغدغه مند حوزه مبارزه با مفاسد را با یکدیگر آشنا و مطالبه گری اجتماعی نمایند.
وی زمان افتتاحیه دوره را ساعت ۹: ۳۰ بامداد روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۰۷/۱۰ در محل مجتمع فرهنگی دانشجویی ۱۳آبان (لانه جاسوسی سابق آمریکا) اعلام نمود.