در گفت وگو با اجاره اعلام شد رستوران ها ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند

به گزارش اجاره رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف خدمات تهران اظهار داشت: رستوران ها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونی کننده هستند و باید فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت نمایند.

سید علی اصغر میر ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه هر یکماه تا ۴۵ روز از رستوران ها بازدید دوره ای انجام می دهیم و بهداشت محیط و فردی، موادغذایی، ماشین حمل مواد و نحوه بسته بندی… مورد بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت: رستوران هایی که فعالیتشان را آغاز کردند در سامانه اعلام شده توسط وزارت بهداشت ثبت نام و کد رهگیری دریافت کرده اند، به هنگام بازدید ماموران بهداشت آنرا ارائه می دهند.

وی افزود: اگر شهروندان با واحدی مواجه گشتند که در آنجا پروتکل های بهداشتی رعایت نمی شد می توانند واحد متخلف را در سایت اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف خدمات تهران گزارش یا با شماره ۶۶۴۰۴۹۹۱ تماس حاصل کنند.

رییس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف خدمات تهران افزود: رستوران ها ملزم به استفاده از دستکش، ماسک، روپوش، مواد ضدعفونی کننده هستند و بایستی فاصله اجتماعی را نیز رعایت نمایند. همین طور بایستی وسایل بهداشتی را نیز در اختیار مشتریان قرار دهند.

منبع: