محسنی اژه ای در دیدار تولیدکنندگان، کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان استان زنجان: اصناف سازوکارهای حمایتی داشته باشند

به گزارش اجاره، رییس قوه قضاییه اظهار داشت: وقتی فردی جرمی را مرتکب می شود باید به روشی با این فرد مجرم برخورد شود که شخصیت، کار، آینده و خانواده او از حیّز انتفاع خارج نشود.

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای، عصر امروز (۲۴ آذرماه) در حاشیه سفر استانی خود به زنجان، در دیدار تولیدکنندگان، کارآفرینان و شرکت های دانش بنیان استان زنجان، اظهار داشت: فردی که تولید بیشتر، ارزآوری مضاعف و ثروت افزون تری را برای کشور ایجاد می کند، باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

وی با اعلان اینکه در دستگاه قضایی، حمایت جدی از سرمایه گذاری صحیح در امتداد رونق تولید و اشتغال در کشور مورد توجه است، اشاره کرد: این آمادگی را داریم که از نقطه نظرات و پیشنهادات فعالان اقتصادی و تولیدی بهره مند شویم.

این مقام مسئول در ادامه با اعلان اینکه متولیان اصناف و اتحادیه ها در استان زنجان برای حمایت و کمک به سه قشر از هم صنفان که احیانا خطاکار، مجرم یا زمین خورده صنف خود است، سازوکارهای حمایتی داشته باشند، اظهار داشت: وقتی یکی از هم صنفان تان مرتکب جرم می شود، او را تنها می گذارید یا این که در امتداد تنبیه او و رجوع به مرجع قضایی ذی ربط برای رفع مشکلش اقدام می کنید؟ آیا تلاش می کنید این هم صنف شما به سبب مجازات قانونی که بر او اعمال می شود، متحمل زیان مضاعف نشود و بنگاه تولیدی یا اقتصادی اش تعطیل نگردد و آبروی خود و خانواده‎ اش ریخته نشود؟

وی اضافه کرد: وقتی فردی جرمی را مرتکب می شود باید به روشی با این فرد مجرم برخورد شود که شخصیت، کار، آینده و خانواده او از حیّز انتفاع خارج نشود.

حجت الاسلام محسنی اژه ای در ادامه با اشاره به موضوع بهره گیری از ظرفیت های قانونی برای اعمال مجازات، جایگزین حبس با محوریت خدمات اجتماع محور و عام المنفعه، عنوان کرد: فعالان صنفی سازوکارهایی به دستگاه قضایی منتقل کنند تا وقتی یکی از هم صنفان شان که احیانا جرمی مرتکب شده و باید مجازات شود، بجای مجازاتی نظیر حبس، اقدام به توسعه و آبادانی و ارائه خدمتی کند.

رئیس عدلیه خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان، اظهار داشت: شما چه سازوکارهایی می توانید تعبیه کنید که اگر قوه قضائیه بخواهد ارفاقی را برای یک فعال حوزه تولید که بواسطه جرمش محکوم شده، اعمال نماید، این تاسیسات ارفاقی موثر واقع شود؟

وی متذکر شد: قوه قضائیه این آمادگی را دارد تا لیستی از فعالان اقتصادی استان زنجان که مشکل قضایی دارند را با رعایت ملاحظات ناظر بر آبروی فرد مذبور، به شما هم صنفانش عرضه نماید تا شما هر کمک و مساعدتی که از دست تان برمی آید به این هم صنف خود برای جلوگیری از تعطیلی بنگاه اقتصادی اش ارائه نمایید.

حجت الاسلام محسنی اژه ای در آخر خطاب به فعالان اقتصادی و تولیدی استان زنجان، اشاره کرد: هر مانعی در زمینه امورات شما فعالان تولیدی و اقتصادی که قابل رفع شدن است اما بهر دلیلی رفع نمی شود را به طرق مختلف همچون مکاتبه و ارسال، به من منتقل کنید تا من در امتداد رفع آنها اقدام کنم.

پیش از سخنان رییس قوه قضائیه، رییس اتحادیه تراشکاران استان زنجان نیز به نمایندگی از صنوف این استان خواهان افزایش حمایت های قضایی از اصناف شد و اظهار داشت: آموزش در زمینه اصناف استان مغفول مانده و مورد کم لطفی و بی مهری قرار گرفته است.

قائم مقام شرکت ایران ترانسفو و نماینده شرکت های دانش بنیان استان زنجان نیز در این نشست از مسئولان دادگستری این استان بواسطه عملکرد آنها در حل و فصل مشکلات و موانع پیش روی شرکت های دانش بنیان تقدیر کرد و خواهان استمرار این تلاش ها شد.

نماینده شرکت های معدنی استان زنجان نیز در سخنانی خواهان اجرای قانون تجمیع عوارض شد و اظهار داشت: در قانون تجمیع عوارض مقرر شده همه عوارضی که بر تولیدات معدنی تعلق می گیرد بصورت یکپارچه از تولیدکنندگان این حوزه گرفتن شود اما متاسفانه این قانون اجرا نمی شود.

رئیس اتاق تجاری استان زنجان نیز طی سخنانی با اعلان اینکه از مجموع ۱۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در این استان ۲۰ درصد تعطیل هستند و ۳۳ درصد نیز با ظرفیت زیر ۵۰ درصد فعالیت می نمایند، اظهار داشت: بدهی های بانکی، عدم تامین مواد اولیه، کمبود نقدینگی و مشکلات ارزی همچون موانع تولید پیش روی بخش خصوصی در زنجان هستند.

منبع: