کاهش فعالیت کارخانه ها در ژاپن

اجاره: فعالیت کارخانه ژاپن در ماه آوریل برای ششمین ماه متوالی کم شد اما نظرسنجی نشان داد که بخش تولید باتوجه به کاهش سفارش های جدید به سمت ثبات پیش می رود.
به گزارش اجاره به نقل از ایسنا، شاخص نهایی مدیران خرید ژاپن اندکی افزوده شد و از ۴۹.۲ ماه مارس به ۴۹.۵ در آوریل رسید اما سفارش های جدید با تثبیت تقاضای ورودی با کم ترین سرعت از جولای کاهش یافتند.
تولید کارخانه برای دهمین ماه متوالی کم شد و تولیدکنندگان اظهار نمودند که کمبود مواد اولیه بر تولید تاثیر گذاشته است.
شاخص مدیران خرید بعد از آن ارائه شد که داده های دولتی هفته گذشته در ژاپن نشان داد تولید کارخانه های ژاپن در ماه مارس اندکی بالا رفته است، در صورتیکه نظرسنجی از تولیدکنندگان افزایش ۴.۱ درصدی در آوریل را پیش بینی کرده بودند.
تورم قیمت نهاده با کم ترین سرعت خود از اگوست ۲۰۲۱ کم شد، بااینکه نرخها به سبب افزایش هزینه های مواد خام نسبتاً بالا بود. فشارهای هزینه در تورم قیمت تولید مشهود بود که با قوی ترین نرخ به بالاترین سطح پنج ماهه رسید و شرکتها بدنبال تضمین سود بوسیله قیمت های فروش بالاتر بودند.
طبق گزارش رویترز، یک گزارش اقتصادی ماهانه دولت ژاپن هفته گذشته اعلام نمود که اقتصاد ژاپن تا حدودی از رکود ناشی از کووید بهبود یافته اما ورشکستگی ها بالا رفته است و همچنین، در مورد نوسانات مالی جهانی در واکنش به سقوط اخیر بانکهای غربی هشدار می دهد.

منبع: