پیمان فلسفی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به پرداخت کوپن الکترونیکی به شیوه جدید اظهار داشت: اجرای طرح کوپن الکترونیکی یک تکلیف قانونی می باشد که در برنامه هفتم توسعه و در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ پیشبینی و مصوب شد. حال سازوکارهای اجرائی آن برای پرداخت ۱۱ قلم کالای اساسی به سه دهک پایین جامعه آماده است.
وی با اعلان اینکه کالاهای اساسی در فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی ها و فروشگاه های بزرگ موجود است، اضافه کرد: پرداخت کوپن به شیوه الکترونیکی یک تحول مهم به حساب می آید چونکه می تواند ما را به سوی تثبیت نرخها خصوصاً در عرصه کالاهای اساسی سوق دهد.
نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: با شرایط فعلی اقتصادی و نوسانات شدید قیمت ارز، روش پرداخت کوپن مناسب ترین شیوه حمایت معیشتی از اقشار کم درآمد جامعه است.
وی یکی از فواید پرداخت کوپن الکترونیکی را ارزیابی عملکرد دولت در این زمینه برشمرد و اظهار داشت: حتماً مجلس نظارت کافی بر اجرا و پرداخت کوپن الکترونیکی دارد تا بتوان این طرح را به بهترین شیوه عملیاتی کرده و در نهایت مردم ثمره آنرا بصورت ملموس در سفره خود ببینند.
فلسفی با تکیه بر این که مجلس و دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پرداخت کوپن الکترونیکی همراه هستند، اضافه کرد: مهم ترین شاخص موفقیت این طرح آنست که مردم نتیجه توزیع کالا بوسیله کوپن را در زندگی روزمره خود احساس کنند. در این راه، مجلس و دولت همراهی و هم افزایی لازم را با یکدیگر دارند.
وی افزود: دولت در مقطعی بدنبال اعمال تغییراتی در نحوه اجرای کوپن بود اما این تغییرات مورد پذیرش مجلس قرار نگرفت و در نهایت توافق شد که کالا به شیوه جدید توزیع شود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خاطرنشان کرد: برمبنای جمع بندی نهایی، مقرر شده که کوپن به سه دهک پایین جامعه پرداخت گردد تا حمایت مؤثری از معیشت اقشار لطمه پذیر صورت گیرد.
به اجمال، وی با اشاره به اینکه کالاهای اساسی در فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی ها و فروشگاه های بزرگ موجود است، افزود: پرداخت کوپن به شیوه الکترونیکی یک تحول مهم بشمار می رود چراکه می تواند ما را به طرف تثبیت نرخها بویژه در حوزه کالاهای اساسی سوق دهد. در این راه، مجلس و دولت همراهی و هم افزایی لازم را با یکدیگر دارند.
منبع: اجاره
