طراحی ۱۲۳ پروژه در حوزه ورزش و جوانان با طرح نشاندار کردن مالیات

به گزارش اجاره به نقل از سازمان امور مالیاتی، نشست تبادل نظر وزیر ورزش و جوانان و جمعی از روسای فدراسیون های ورزشی با رییس کل و مدیران سازمان امور مالیاتی کشور اجرا شد. در این جلسه، ظرفیتهای قانونی و نگاههای اجرائی برای پشتیبانی از ورزش و حل مشکلات مالیاتی فدراسیون های ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش رییس کل و جمعی از مدیران سازمان امور مالیاتی کشور روز یکشنبه ۲۹ شهریور ماه میزبان احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان این وزارتخانه و روسای فدراسیون های ورزشی بودند که با هدف تبادل نظر درباب استفاده از ظرفیتهای قانونی و نگاههای اجرائی در عرصه مالیات گرد هم آمده بودند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیتهای قانونی پیشبینی شده برای پشتیبانی از ورزش اظهار داشت: در متن قوانین، به ویژه در قانون برنامه هفتم که ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده به حوزه ورزش و جوانان اختصاص یافته است، ظرفیتهای خوبی جهت کمک به ورزش از محل منابع پایدار مالیاتی پیشبینی شده است.
سبحانیان طرح نشان دار کردن مالیات را ظرفیت مهم دیگری برای تامین اعتبار مورد نیاز طرح های ورزشی برشمرد و اظهار داشت: در طرح نشان دار کردن مالیات منابع قابل توجهی به حوزه ورزش اختصاص یافته است. بگفته رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، در طرح نشان دار کردن مالیات در سالجاری، ۱۲۳ پروژه با اعتباری بیش از ۱۷ هزار میلیاردریال برای حوزه ورزش و جوانان پیشبینی شده است.
وی تصریح کرد: اطلاع رسانی بیشتر از جانب وزارت ورزش و دستگاه های ذینفع درباب طرح نشان دار کردن مالیات می تواند زمینه مناسبت تری برای جلب مشارکت های مردمی برای تامین اعتبار پروژه های ورزشی فراهم آورد.
سبحانیان همین طور ظرفیت پیشبینی شده در بند (خ) ماده (۲۰) برنامه پنجساله هفتم پیشرفت را نیز یکی دیگر از ظرفیتهای قانونی موجود برای جلب مشارکت های مردمی در توسعه طرح های ورزشی عنوان نمود و اظهار داشت: اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و جلب اعتماد مودیان نقش برجسته ی در بهره مندی حداکثری از این ظرفیتهای قانونی دارد.
به گفته رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، وزارت ورزش و جوانان در جذب و اختصاصی کردن منابع پایدار برای حوزه متبوع خود از سایر دستگاه ها پیشروتر است.
سبحانیان ضمن تأکید بر سودجستن از ظرفیتهای قانونی در پشتیبانی از ورزش اظهار داشت: در عرصه اجرا نیز رویکرد ما در سازمان امور مالیاتی بر این قرار گرفته است که تا آنجا که امکان دارد با تبادل نظر و تعامل مسیر اجرای تکالیف قانونی را هموارتر نماییم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تکیه بر این که این سازمان از ادامه جلسات تبادل نظر برای حل و فصل مشکلات فدراسیون های ورزشی در عرصه انجام تکالیف مالیاتی استقبال می کند، اظهار داشت: رویکرد ما در نظام مالیاتی این است که مشکلات در ارتباط با عملکرد مودیان و کنشگران اقتصادی در سالهای قبل را با نگاه به آینده حل و فصل نماییم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همین طور ضمن اشاره به عملکرد سازمان در افزایش درآمدهای مالیاتی اظهار داشت: برعکس تصوری که وجود دارد، افزایش درآمدهای مالیاتی که عمدتاً در عرصه مالیات بر ارزش افزوده انجام شده است، ناشی از تورم نیست، چونکه بخش عمده تورم در ارتباط با کالاهای اساسی و خوراکی است که از مالیات بر ارزش افزوده معاف است.
به گفته سبحانیان، رشد درآمدهای مالیاتی ناشی از تقویت فرایندهای هوشمندسازی، استقرار سیستم مودیان و حذف صورتحساب های کاغذی بوده است که این موارد به کاهش فرار مالیاتی و افزایش صحت خوداظهاری مودیان انجامیده است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این جلسه ضمن اشاره به استقرار سیستم مودیان و ضرورت صدور صورتحساب الکترونیکی توسط کنشگران اقتصادی مشمول اظهار داشت: سازمان امور مالیاتی کشور از آمادگی موردنیاز برای ارایه آموزش و راهنمائی درباب انجام تکالیف مالیاتی در رابطه با صدور صورتحساب الکترونیکی برخوردارست.
در این نشست محمد برزگری، معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی نیز پاسخگوی برخی سوالات و مسایل طرح شده توسط روسای فدراسیون های ورزشی بود. برزگری در این جلسه با تکیه بر الزام صدور صورتحساب الکترونیکی، از کنشگران این حوزه خواست باتوجه به پیشبینی جرایم ناشی از عدم صدور صورت صورتحساب الکترونیکی و محرومیت از معافیت ها و نرخ صفر مالیاتی، انجام تکالیف خود در این عرصه را با جدیت بیشتری در دستور کار قرار دهند.
معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی همین طور ضمن اشاره به سهم عمده مالیات بر ارزش افزوده از رشد درآمدهای مالیاتی امسال اظهار داشت: افزایش درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده نقش مهمی در افزایش منابع درآمدی پایدار برای تمامی بخش ها همچون حوزه ورزش و جوانان خواهد داشت.
خلاصه اینکه رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه این سازمان از ادامه جلسات تبادل نظر برای حل و فصل مشکلات فدراسیون های ورزشی در زمینه انجام تکالیف مالیاتی استقبال می کند، عنوان کرد: رویکرد ما در نظام مالیاتی اینست که مشکلات در ارتباط با عملکرد مودیان و کنشگران اقتصادی در سال های قبل را با نگاه به آینده حل و فصل نماییم. رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور همینطور ضمن اشاره به عملکرد سازمان در افزایش درآمدهای مالیاتی عنوان کرد: برعکس تصوری که وجود دارد، افزایش درآمدهای مالیاتی که عمدتا در زمینه مالیات بر ارزش افزوده انجام شده است، ناشی از تورم نیست، چراکه بخش عمده تورم در ارتباط با کالاهای اساسی و خوراکی است که از مالیات بر ارزش افزوده معاف است. بگفته سبحانیان، رشد درآمدهای مالیاتی ناشی از تقویت فرایندهای هوشمندسازی، استقرار سیستم مودیان و حذف صورتحساب های کاغذی بوده است که این موارد به کاهش فرار مالیاتی و افزایش صحت خوداظهاری مودیان انجامیده است.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *