به گزارش اجاره به نقل از مهر، سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی درمیان خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۴۰ تا ۴۴ میلیون نفر شناسایی شده اند که سطح درآمدی آنها پایین تر از رقم مشخصی است و فاقد برخی دارایی ها همچون ملک و خودرو هستند و افزایش اعتبار کالا برگ برای این گروه درنظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: رقم نهائی افزایش اعتبار کالا برگ بعد از مشخص شدن میزان منابع و تأمین بودجه از جانب سازمان برنامه و بودجه تعیین خواهد شد.
وزیر اقتصاد اضافه کرد: باتوجه به منابع قابل تأمین و تعداد مشمولان، امیدواریم رقم افزایش اعتبار کالا برگ برای هر فرد حداقل ۳۰۰ هزار تومان باشد.
آغاز آزمایشی طرح کارت اعتباری ایرانیان
مدنی زاده همینطور در رابطه با طرح کارت اعتباری ایرانی ها اظهار داشت: این طرح اکنون به شکل پایلوت و آزمایشی در بانک ملت و بانک تجارت شروع شده و این دو بانک درحال عرضه کارت اعتباری هستند.
وی با اعلان اینکه این طرح صرفا به مبحث ازدواج محدود نیست، اضافه کرد: در اولین مرحله حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است تا بعد از اطمینان از عملکرد مناسب سامانه و فرآیندهای اجرایی، طرح در مقیاس گسترده تر اجرا شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اشاره کرد: بعد از اطمینان از این که سامانه به درستی کار می کند و مشکلات احتمالی برطرف شده است، طرح کلی کارت اعتباری ایرانی ها رونمایی خواهد شد.
به گزارش اجاره به نقل از مهر، سید علی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی درمیان خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۴۰ تا ۴۴ میلیون نفر شناسایی شده اند که سطح درآمدی آنها پایین تر از رقم مشخصی است و فاقد برخی دارایی ها همچون ملک و خودرو هستند و افزایش اعتبار کالا برگ برای این گروه درنظر گرفته شده است.وی اضافه کرد: رقم نهائی افزایش اعتبار کالا برگ بعد از مشخص شدن میزان منابع و تأمین بودجه از جانب سازمان برنامه و بودجه تعیین خواهد شد.وزیر اقتصاد اضافه کرد: باتوجه به منابع قابل تأمین و تعداد مشمولان، امیدواریم رقم افزایش اعتبار کالا برگ برای هر فرد حداقل ۳۰۰ هزار تومان باشد.
منبع: اجاره
