رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی عنوان کرد عوامل چهار گانه در افزایش قیمت گوشت قرمز

به گزارش اجاره، مشاهدات میدانی حاکی از افزایش قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته های گذشته است. رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی علت این افزایش قیمت را افزایش تقاضا، بالا بودن قیمت نهاده های دامی، صادرات و قاچاق دام عنوان می کند.

به گزارش اجاره به نقل از ایسنا، بر مبنای مشاهدات میدانی از خرده فروشی سطح شهر تهران قیمت هرکیلو شقه گوسفندی ۲۲۸ هزار تومان، ران با راسته ۲۴۸ هزار تومان، ران با گردن ۲۴۸ هزار تومان، ران خالی ۲۶۸ هزار تومان، سردست ۲۴۸ هزار تومان، ماهیچه اعلا ۲۹۸ هزار تومان، راسته گوسفندی ۲۴۸ هزار تومان، مخلوط گوساله ۲۶۸ هزار تومان، سردست گوساله ۲۶۸ هزار تومان، ران گوساله ۲۸۸ هزار تومان و ماهیچه گوساله ۲۹۸ هزار تومان است.

گفتنی است قیمت گوشت قرمز نسبت به هفته های گذشته روند افزایشی به خود گرفته است و قیمت هر کیلو شقه گوسفندی از ۱۹۸ هزار تومان از دو هفته پیش به حدود ۲۳۰ هزار تومان رسیده است.

علی اصغر ملکی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه قیمت گوشت قرمز هفته قبل افزایش پیدا کرد، اظهار نمود: هم اکنون قیمت هر کیلو شقه گوسفندی کیلویی حدود ۲۳۰ هزار تومان است.

وی علت افزایش قیمت گوشت قرمز را شرح داد و اظهار داشت: وقتی هوا سرد می شود مصرف پروتئین بالا می رود. از طرفی قیمت نهاده های دامی گران است و همین مبحث هزینه تولید را بالا برده است. همینطور مقداری صادرات انجام شد که هم اکنون قطع شده و قاچاق دام از غرب کشور همچنان در حال انجام می باشد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پاسخ به این که گفته می شود صادرات تاثیری در گرانی قیمت گوشت ندارد، اظهار داشت: چنین چیزی امکان ندارد چونکه وقتی بحث صادرات می شود دامدار دیگر انگیزه ای برای فروش دام در بازار داخلی ندارد.

ملکی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص این که آیا قیمت گوشت باز هم افزایش خواهد یافت یا خیر؟ اظهار داشت: قیمت گوشت افزایشی نخواهد شد چونکه مقرر است شرکت پشتیبانی امور دام مقادیری گوشت منجمد از ذخایر خود وارد بازار کند تا جلوی تلاطم بازار را بگیرد.