یه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به وضعیت پروژه حمایتی آبشناسان رباط کریم اظهار داشت: در این پروژه ۵۴۰۰ واحد مسکونی تعریف شده و عمده پروژه ها فعال می باشند، اما برخی از کدپروژه ها به سبب مشارکت نکردن متقاضیان یا کم کاری سازندگان متوقف شده اند.
تسنیم نوشت: وی ادامه داد: برای تعیین تکلیف پروژه های غیرفعال، روش هایی با مجوز شورای مسکن درحال اجراست و امکان جابجایی کدپروژه های غیرفعال به پروژه های فعال تر نیز باتوجه به ظرفیت به وجود آمده بر اثر انصراف برخی متقاضیان وجود دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اعلان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه آبشناسان رباط کریم به ۵۰ درصد رسیده است، اظهار داشت: میانگین آورده فعلی متقاضیان حدود ۴۰۰ میلیون تومان است، در حالیکه این رقم باید به حدود یک میلیارد تومان برسد.
خالقی درباره ی قیمت تمام شده واحدها نیز اظهار داشت: در شرایط فعلی نمی توان قیمت غائی ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن را پیش بینی کرد.
وی با اشاره به منابع پیش بینی شده برای ادامه اجرای پروژه اضافه کرد: استفاده از ظرفیت اراضی دولتی برای تامین منابع مالی و متمم تسهیلات بانکی ۸۵۰ میلیون تومانی می تواند به تکمیل پروژه کمک نماید.
وی بیان کرد: با تامین این منابع، برای اتمام پروژه بعد از پایان سال مشکل خاصی پیش بینی نمی شود.
منبع: اجاره
