کواکبیان: پس از سال ها تلفات، راهور می خواهد از شماره گذاری پراید جلوگیری کند

اجاره: یک نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که پس از سال ها تلفات و خسارات جاده ای، تازه پلیس راهور ما متوجه شده که باید از شماره گذاری پراید جلوگیری کند.
به گزارش اجاره به نقل از ایسنا، مصطفی کواکبیان امروز (شنبه) در مراسم رونمایی از کامیونت و مینی بوس شیلر شرکت بهمن دیزل، اظهار نمود: حقیقتا بخش خصوصی بسیار سالم تر از بخش دولتی ماست. اگر سوءاستفاده های مدیریتی، سرمایه گذاری ناامن و خیلی موارد دیگر وجود دارد، در بخشهای دولتی ایجاد شده؛ نباید خیلی از کم کاری های خودرا به گردن تحریم ها بیندازیم. امروز رانت خواریهای دولتی و بی توجهی ما مجلسی ها سبب شده که صنعت ما گرفتار مشکل شود. ما باید قدر بخش خصوصی را بدانیم. باید دولت توجه و مجلس نظارت را بیشتر کند.
وی ادامه داد: پس از سال ها تلفات و خسارات جاده ای، تازه پلیس راهور ما متوجه شده که باید از شماره گذاری پراید جلوگیری کند. چرا زودتر به این مساله فکر نشد؟ محصولات باید در همه موارد تست شوند. لازم است برای دو خودروسازی بزرگ کشور نیز فکری شود و هرچه زودتر به بخش خصوصی واگذار شوند، چونکه خصوصی ها بهتر از دولتی ها عمل کرده اند.
همین طور در این مراسم محمدعلی وکیلی – عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی – اظهار نمود: تقارن رونمایی این خودرو با هفته دفاع مقدس را به فال نیک می گیریم. گفتمان مشترک صنعت و دفاع مقدس ما، گفتمان خودکفایی است که لازم است از موانع و سنگ اندازی ها جلوگیری شود. چندی قبل آنچه که در بازدید از یک شرکت خودروسازی داشتیم متوجه شدیم به سبب دولتی اداره شدن، بسیار گران اداره می شود و چون شعار رضایت مشتری وجود ندارد، انحراف گفتمان به وضوح دیده می شود اما بخش های خصوصی نشان داده اند که اقتصادی اداره می گردند.
وی ادامه داد: امروز هر ریال سرمایه گذاری حکم موشکی به قلب دشمنان است. هر تصمیمی که در راه ناامن کردن سیاستگذاری داخلی باشد، این تصمیم در راه خاص دشمنان است، پس چنانچه بخش های صنعت و اقتصادی ما همچون بخش خصوصی می خواهند که در کشور عزت داشته و موتور محرکه اقتصاد باشد، بایستی در همه صنعت ما منزلت و قرب خودرا حفظ و حس امنیت سرمایه گذاری را برگردانند. نمی گردد به اسم فساد، کاری کرد که سرمایه های کشور از بین بروند.
این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر خود با وزیر اقتصاد، اظهار داشت: مهمترین اقدام در جهت مبارزه با فساد باید هوشمندسازی اقتصاد ایران در فضای کسب و کار، در گمرکات و مجوزسازی ها و… باشد. تشکیل دولت الکترونیک باید در اولویت اقتصادی کشور قرار گیرد. راه مبارزه با فساد به شکلی است که منشأ پول مشخص باشد، امکان رصد چرخش پول برقرار شود. ذره بین گذاشتن بر فعالیت درستکاران، امنیت سرمایه گذاری را از بین می برد. نباید به مردم و کارآفرین ها فشار وارد کرد بلکه لازم است که به دیوان سالاری ها معترض بود. قوانین و مقررات ما باید بر طبق و در راه ایجاد امنیت در ایجاد شغل باشد. تعطیلی هر واحد تولیدی و بیکار کردن جوانان حکم موشک به قلب اقتدار ماست. مجموعه رویکردها باید بر طبق ایجاد امنیت برای کارآفرینان باشد.

منبع: