رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل همدان اعلام کرد شرکت های خودروسازی عامل التهاب بازار خودرو

اجاره: رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل همدان با اشاره به اینکه قیمت خودرو به صورت لحظه ای در حال افزایش می باشد، اظهار داشت: با افزایش قیمت خودرو رکود بر بازار حاکم شده است.
اکبر دیزجیان در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: با مطرح شدن بحث تحریم ها، شرکت های خودروسازی با تولید جو روانی و شایعات در بازار خودرو، این بازار را دچار التهاب می کنند.
وی با اشاره به اینکه شرکت های خودروسازی سبب گرانی قیمت در بازار شده اند، خاطرنشان کرد: شرکت های خودروسازی در بازار دلال دارند و حتی خود نمایندگی های فروش، خودرو را گران کردند به طوریکه ظرف ۳ ماه اخیر قیمت خودرو با سرعت بالایی رشد کرده است.
دیزجیان با تاکید بر اینکه از شب عید تا کنون قیمت خودروی داخلی تا ۲ برابر افزایش یافته است، تصریح کرد: از شب عید تا کنون قیمت خودروی داخلی تا ۲ برابر افزایش یافته در صورتی که تولیداتی که مردم امروز می خرند تولید سال قبل و با دلار ۴۲۰۰ تومان بوده و از سویی هیچ آپشنی به خودروها اضافه نشده است.
وی با اشاره به دولتی بودن صنعت خودروسازی در ایران، افزود: خودروسازی در ایران دولتی است و چون مشارکت بین بخش خصوصی و دولتی است، نظارت ها کافی نبوده و ضرر آن به مردم می رسد.
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل همدان با اشاره به اینکه خودروسازان از ناظران حساب نمی برند، خاطرنشان کرد: خودروسازی داخلی سیستم مسمومی است که به جان مردم افتاده و دستگاه های نظارتی هیچ کاری از دستشان برنمی آید و کار عملیاتی انجام نمی دهند.
وی با اشاره به اینکه با افزایش قیمت خودرو افرادی برای خرید ثبت نام می کنند، بیان کرد: امروز هر کارمندی در بازار خودرو سرمایه گزاری نموده و همین سبب تولید این گرفتاری شده است چون که خرید و فروش بین عرضه کننده و متقاضی واقعی نیست.
دیزجیان با تاکید بر اینکه ادامه روند افزایش قیمت خودرو سبب تولید رکود در بازار خودرو می شود، اضافه کرد: با افزایش قیمت توان خرید مصرف کننده پایین آمده و در نهایت رکود در بازار تولید می گردد همانگونه که از سال ۹۱ تا ۹۶ رکود در بازار خودرو وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه تا روند افزایش قیمت وجود داشته باشد بازار کاذبی تولید می شود، اظهار داشت: در سال ۹۷ بازار خودرو جان تازه ای گرفته بود که با افزایش قیمت رکود بر بازار حاکم شده است.
دیزجیان تصریح کرد: هم اکنون قیمت پراید صندوق دار به ۴۰ میلیون تومان و پراید هاچ بک به ۴۲ میلیون تومان رسیده و پژو پارسLX از ۴۴ میلیون به ۸۴ میلیون و پژو پارس TU5 و خودروی L90 به ۸۵ میلیون تومان رسیده است.
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل همدان عنوان کرد: خودروهای چینی همچون جک S5 که در همدان متقاضی زیادی داشت، از ۹۲ میلیون تومان به ۲۱۰ میلیون تومان رسیده است.
یکی از فعالان بازار خودروی همدان هم در این رابطه به خبرنگار ایسنا اظهار داشت: قیمت خودرو گران شده و کسی تمایلی به خرید ندارد.
وی با اشاره به اینکه مصرف کننده واقعی توان خرید خودرو ندارد، خاطرنشان کرد: شرکت های خودروسازی ثبت نام ندارند در صورتی که انبارهای ایران خودرو و سایپا پر از ماشین است اما عرضه نمی کنند.
این فعال بازار خودرو با اشاره به اینکه نمایشگاه داران اتومبیل هم تمایلی به فروش ندارند، اظهار نمود: با عنایت به افزایش لحظه ای قیمت خودرو تمایلی به فروش ندارم چون که با افزایش لحظه ای قیمت روبرو می باشیم و می خواهیم سود بیشتری ببریم.